Tänk om muslimer skulle demonstrera mot Irak?

Konvertiter är bara tramsiga och barnsliga. De är naiva och hjärntvättade av sina män. Det är så muslimska svenskar uppfattas av en del. När muslimer demonstrerar mot förtryck så kallas det för att man utövar rasism. Egentligen är det en anti"land"-demonstration vilket innebär att man tycker att det är fel med förtryck. Det betyder att man vill att landet ska sluta förtrycka. Det innebär att man vill att de ska leva vidare, gärna sida vid sida i harmoni och trygghet. Det betyder man vill att landet ska sluta tortera människor. Men som sagts tidigare så har man gett upp rätten till att kritisera och fördöma handlingar när man är muslim, enligt många människors sätt att se på saken, därför har inte muslimer rätt till att demonstrera och uttrycka sin egen åsikt. De har inte rätt till att kämpa mot saker som de tycker är fel.

Tänk om muslimer skulle demonstrera mot Irak, Tunisien eller Ryssland? Hur skulle det uppfattas? Skulle någon bry sig? Får man i de fallen uttrycka sin åsikt, eller måste man hålla med och hålla tyst då med?

Tur att muslimer har lagen på sin sida. Tur att det finns människor som faktiskt känner, bekymrar sig och bryr sig om. Tur att det finns de som faktiskt lyssnar. Tur...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0