Amy Adams

Efter att ha sett förtrollad (2007), Miss Pettigrew lives for a day (2008) och Julie & Julia (2009) har jag nu siktat in mig på att se hennes övriga filmer. De som jag redan sett är Catch me if you can (2002) och The Wedding Date (2005). Men det som är förvånande är att jag inte kan komma ihåg att jag sett henne i någon av de filmerna. Så jag måste nog se om de igen i alla fall. Övriga filmer som jag ska införskaffa och titta på är Serving Sara (2002), Standing Still (2005), Talladega Nights - The Ballad of Ricky Bobby (2006), Charlie Wilson's War (2007), Sunshine Cleaning (2008), Natt på museet 2 (2009), Moonlight Serenade (2009), Leap Year (2010) och The Fighter (2010). Den enda jag känner till av dessa är Natt på museet 2 och den kommer snart hem till mig. De övriga är helt okända och jag måste nog googla lite på Youtube för att se om det finns några trailrar.

Det som slog mig när jag sökte på Amy Adams var att Isla Fisher liknar henne på något sätt. Jag blandade i alla fall ihop dem och trodde att Amy Adams också varit med i En shopaholics bekännelser (2009), men där tog jag fel. Jag gillar verkligen Isla Fisher. Hon var även med i den underbara Definitely, Maybe (2008). Scooby-doo är min sons favorit vilket hon varmed i 2002. Men jag återkommer till henne. Nu koncentrerar jag mig på Amy Adams helt och full istället.


Filmjakten

Jag har fått dille på filmer. När jag har sett en film med en skådespelare vill jag ofta se resten av filmerna han eller hon medverkat i. Här kan ni följa min upplevelse av filmer jag sett och kändisar.

Nothing - just nothing

No comments

Hurra - det regnar idag

Vilken morgon - regn, regn, regn. Jag älskar regn. Näst efter solsken.


10 år yngre på 10 veckor

Thorbjörg Hafsteinsdottir har skrivit en bok som heter 10 år yngre på 10 veckor - Antiage på naturligt sätt som getts ut av Bonnier Fakta. Hon är 48 år ung och trebarnsmor och arbetar som näringsterapeut och sjuksköterska sedan 20 år tillbaka. Nu tänkte jag ta mig an hennes 10 veckors föryngringskur och dokumentera här på webben. Välkomna att följa med på jakten efter ett yngre utseende.

Drömhuset

Jag har länge drömt om att få skapa mig mitt eget hem. Nu har jag chansen att bygga upp ett hem från grunden. Detta arbete och tankar kring processen tänkte jag dela med mig av här på bloggen.

Drömjobbet

Mitt drömjobb är att få arbeta på ett företag. Antingen som egenföretagare eller som en del av ett annat företag t ex inom export och import. Här är tanken att jag skriver ner hur det går med min karriär och jakten efter drömjobbet.

Välkommen till Rutiga Kokboken - en utmaning

Rutiga kokboken är en grundkokbok för både stora och små hushåll och innehåller över 1500 recept. Den är en klassiker i köket. Efter att har blivit inspirerad av filmen Julie/Julia vill jag nu själv ta mig an en utmaning. Den utmaningen består av att tillaga alla recept som finns i boken, dock inte under press som i filmen. Min utmaning ligger i att hitta nya rätter som tilltalar hela familjen. Familjen består av mig själv som är svensk muslim och veteallergiker, min man som är tunisisk muslim och föredrar lite kryddigare mat, min son som är 6 år, äggviteallergiker, kräsen och bara vill ha pannkakor, glass och choklad och min dotter som är 4 år, gillar pizzasallad, inlagd ättiksgurka men inte chokladsås. Välkommen att följa oss på vårt äventyr.


Barnen ser på barnprogram

Och jag sitter vid Datorn.


RSS 2.0